La millor estratègia per utilitzar per a una guia per comprendre i reduir la recepta …

La millor estratègia per utilitzar per a una guia per comprendre i reduir la recepta …

Taula de contingutsUna visió esbiaixada de què necessito saber: la Junta de Farmàcia de Texas Estatal5 fets fàcils sobre suggeriments per a pacients – Recursos – Eli Lilly i Company es mostren

Les guies de medicaments són fulls de paper que inclouen molts medicaments amb recepta. Les visions generals aborden problemes específics per a certs medicaments, així com les classes de medicaments, i inclouen detalls aprovats per la FDA que poden ajudar les persones a mantenir-se al marge dels fets adversos greus. La FDA necessita que les guies de medicaments siguin alliberats https://catalunyafarm.com/tadacip-sense-recepta/ amb determinats medicaments prescrits, així com articles biològics quan la Companyia determina que: es requereix informació específica per evitar resultats negatius greus que la presa de decisions del pacient ha de ser notificada per informació sobre un conegut efectes adversos significatius amb un El producte o l’adherència individual a les indicacions per fer ús d’un producte són importants per a la seva eficiència.

També podeu trobar guies de medicaments utilitzant les drogues@fda!.?.! i les bases de dades FDALABEL.

A causa del rascat automatitzat hostil i E, CFR.GOV, l’accés programàtic a aquests llocs web està restringit a l’accessibilitat a les nostres extenses API de dissenyadores. Si sou un individu humà que rep aquest missatge, podem afegir la vostra adreça IP a una col·lecció d’IPS que puguin accedir a federals, registreu -vos. Gov & E, CFR.Gov; Completeu el captcha (examen de bot) que es mostra a continuació, així com feu clic a “Sol·licitud d’accés a”.

Un lloc web oficial del govern dels Estats Units. Si voleu sol·licitar un rang IP més ampli, primer accés a la demanda de la vostra IP actual i, després, utilitzeu el botó “Comentaris del lloc web” situat al costat inferior esquerre per fer la demanda.

Una investigació publicada el 2013External icona troba que una etiqueta centrada en el pacient era millor per evitar que els individus passessin més enllà de la dosi òptima en 24 hores, en comparació amb una etiqueta comuna. L’etiqueta centrada en el pacient no va disminuir substancialment altres errors d’aplicació, com ara prendre molt més de dues pastilles alhora, així com esperar menys de quatre hores entre dosis.

Tot sobre la revisió de medicaments – RPS

Superposar els components actius al llarg de nombrosos medicaments posen els joves en amenaça de sobredosi. Un símbol Reviewternal de revisió del 2012 de 200 fàrmacs sense recepta de líquid pediàtric de més venda situat que l’etiquetatge era habitualment variable i en un disseny que podria perjudicar les mares i el pare a la comprensió de la informació de la medicina clau, que consisteix en detalls d’ingredients energètics i indicacions de dosificació.

Molts articles van incloure indicacions en el tipus de gràfic, mentre que pocs productes compartien instruccions de dosificació en tipus pictogràfic., Molt menys del 50% dels participants del grup de focus van informar que analitzaven regularment els detalls de l’etiqueta.

A més, els participants van indicar una preferència per un símbol i també la redacció per a la dosi diària màxima. Els professionals sanitaris i les etiquetes de medicaments han de proporcionar indicacions clares sobre com prendre el seu medicament adequadament. Les directrius farmacèutiques són sovint una de les més substancials, que utilitzen freqüentment la font d’informació per als clients sobre l’ús adequat de medicaments.

Diversos estudis de recerca descobreixen exactament com millorar la comprensió de les persones i un consum adequat de medicaments. Les opcions de persona per a la millor manera de presentar els detalls del medicament (PMI) es van analitzar en una investigació publicada al símbol externa del 2014. Els fulls de PMI estan destinats a ajudar tots els consumidors a comprendre la informació clau sobre el seu medicament amb recepta. Les persones de les entrevistes individualment van assenyalar la seva opció per als fulls de PMI completament nous sobre les visions generals de la medicina existents o els detalls de la medicina del client.

Un estudi addicional del 2014 va examinar 48 fullets de medicina de persones sobre problemes cardíacs i també temes diabètics amables per reconèixer la informació adequada per als grans grans. Els científics localitzats molts dels productes es van escriure a un nivell de lectura elevat i també la mida de l’estil de tipus de lletra de la majoria dels productes també va ser minúscula per a la comoditat de l’anàlisi.

Deixe um comentário

O seu endereço de e-mail não será publicado. Campos obrigatórios são marcados com *

Solicitação de análise de garantia

Preencha os campos abaixo